Gratis bellen: 0800 21 013 Gratis offerte: aanvragen

GEREGISTREERD AANNEMER 05 16 10

Tevreden klanten aan het woord

Hallo, wij willen laten weten dat we heel tevreden zijn over de uitgevoerde werken. Toen we de loft casco aankochten hadden we geen idee hoe het verloop van de werken zou gebeuren. Achteraf gezien hebben we hier geen spijt van. Zoals beloofd werden de werken op het afgesproken moment opgestart. Er was steeds een goede communicatie zowel naar onze architect als naar ons toe. De oplevering kon ook gebeuren zoals voorzien.

- Didier

Beste mevrouw/mijnheer,

 

wij waren hoe dan ook van plan om een berichtje te sturen aangaande onze uitermate tevredenheid m.b.t. de uitgevoerde werken. Na een viertal vertegenwoordigers van verschillende bedrijven te hebben ontvangen, was de keuze snel gemaakt. Het aanbod van de 4 was omzeggens hetzelfde mits een klein prijsverschil, maar het gevoel van vertrouwen was wel verschillend. De benadering van Olivier was voor ons doorslaggevend. Vertrouwen was voor ons het belangrijkste vandaar de keuze voor Isolinvest. En dan.....afwachten met een zekere ongerustheid en vele vragen.....300 gaten boren in ons huis, zal men alles doen zoals verteld door Olivier? Zal er overal voldoende product ingespoten worden? Zullen de gaten goed worden gedicht?, enz.....

En........de vrachtwagen kwam toe op tijd. De twee installeurs gaven ons direct vertrouwen en stelden ons op ons gemak. Ze gingen onmiddellijk aan het werk, systematisch, goed georganiseerd, professioneel, erg vriendelijk en met zorg voor het boren van de gaten, de juiste afstelling van de machine, het vullen met het product, het vullen van de gaten en het opkuisen. In de vroege namiddag waren de werken beïndigd en was het alsof er niemand was geweest. 10 op 10 voor het bedrijf, Olivier, de twee installateurs en ook voor jou op basis van de aangename klantvriendelijke contacten die we hebben gehad.

 

Met vriendelijke groeten

 

Johan en Karine

- Johan Henderix

Dag Isolinvest - team,

 

Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de perfect afgewerkte werken. We zij heel tevreden over de ganse samenwerking en zullen

jullie zeker aanprijzen bij vrienden - verbouwers !

Ook willen we Stefaan bedanken voor zijn warme aanpak - voor ons heeft dat de doorslag gegeven om met jullie in zee te gaan.

Wanneer er terug wat budget is , gaan we zeker terug aan jullie denken voor de verdere afwerking.

 

Mvg,

 

Dimitri en Heidi

- Dimitri De Cock

Beste mevrouw/mijnheer,

 

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.  Proper en snel en vriendelijke mensen.

Ook wat betreft de planning ben ik heel tevreden.  Als de gasfaktuur nu nog meevalt is alles

super ;-)

Ik betaal de faktuur zo snel mogelijk en stuur u ook het document voor de btw terug.

 

Nogmaals bedankt! 


Met vriendelijke groeten
 
Karel Bruggeman

 

- Karel Bruggeman

Beste mevrouw/mijnheer,

 

Bij deze willen wij graag meegeven dat de werken zowel met betrekking tot de kwaliteit, correcte uitvoering en timing zeer goed zijn verlopen.

De korte uitvoering met voldoende mensen was voor ons een extra pluspunt gezien de impact op het commerciële gebeuren te verwaarlozen was.

Voor deze vlotte afhandeling willen wij het volledige team van Isolinvest feliciteren en uiteraard bedanken.

Zodra wij bij andere projecten gelijkaardige uitvoeringen van doen hebben zullen wij niet nalaten jullie te contacteren.

 

met vriendelijke groeten,

Peter Bol

verantwoordelijke gebouwen

Dovy Keukens - Roeselare

- Peter Bol

Dag Mevrouw

 

Wij zijn inderdaad tevreden over de prestaties van uw firma. Enerzijds kregen wij op voorhand deskundig advies en waren de afspraken heel betrouwbaar en anderzijds is het werk zelf prima gedaan. Zowel diegenen die voor de plaatsing van de Veluxen instonden als diegenen die de isolatie aanbrachten, hebben mooi werk geleverd. Zij waren beleefd en vriendelijk en werkten goed door, ook al was het aanbrengen van de isolatie hier niet zo eenvoudig. Wij zouden het zeker appreciëren als u het ook aan de werknemers zelf zegt.

Met vriendelijke groeten

Annie Viaene - Declerck

- Annie Declerck

Beste mevrouw/mijnheer,

 

Alvast bedankt aan jullie volledige team voor de uitgevoerde werken.

 

De 2 mensen (Stanis en Waldek) die bij ons aanwezig waren voor de werken aan ons plat dak, hebben heel erg hun best gedaan om alles zo goed mogelijk uit toe voeren. Achteraf hebben ze ook alles mooi opgeruimd. We zijn zeer tevreden over hun inspanningen.

Jacques en Andreea France-Raita

- Andreea Raita